Αρχική Σελίδα

HEBEI DIAOZHUO WIRE MESH EQUIPMENT CO.,LTD Ποιοτικός έλεγχος

Αναθεωρήσεις πελατών
καραμέλα ο καλός φίλος μου, τίμιος προμηθευτής.

—— Ο Κ. Gurami Gureshidze

ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΟΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΣΑΣ.

—— Ο Κ. MIKO

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

     Η επιχείρησή μου έχει τον αυστηρό έλεγχο του ελέγχου ποιότητας των προϊόντων, το εργοστάσιο πριν από την αυστηρή δοκιμή και την επιθεώρηση που διανέμεται στους πελάτες, μηχανή συγκόλλησης, παραδείγματος χάριν:
1. Κάθε ομάδα μετασχηματιστών συγκόλλησης μπορεί να είναι χωριστά ρυθμισμένο εργαλείο, η συγκόλληση περισσότερο στερεό, σταθερότερος, γρηγορότερος και ευφυέστερος.
2. Κεφάλι ηλεκτροδίων συγκόλλησης φιαγμένο από υψηλό - χαλκός επιλογών χρωμίου ποιοτικής ειδικός συγκόλλησης, η καλή ηλεκτρική αγωγιμότητά του, μακριά ζωή υπηρεσιών, που μειώνει τα κόστη συντήρησης.
3. Προκειμένου να προσαρμοστεί στην ικανότητα των χρήστης-παρεχόμενων μετασχηματιστών και να μειωθεί ο τρέχων αντίκτυπος στο πλέγμα δύναμης, ο έλεγχος συγκόλλησης της συσκευής χρησιμοποιεί μια μέθοδο υπο--ελέγχου της συγκόλλησης, δηλ., κατά να ενώσει στενά την ίδια σειρά των κροκών, η εργασία μετασχηματιστών συγκόλλησης χωριστά, εντούτοις δεν έχει επιπτώσεις στην ταχύτητα συγκόλλησης. (Ο εξοπλισμός συγκόλλησης είναι μόνο ένα μεγάλο στιγμιαίο ρεύμα συγκόλλησης, η κατανάλωση ισχύος δεν είναι μεγάλη, περίπου 5 βαθμοί ανά ώρα)
4. Το πρόγραμμα συστημάτων χρησιμοποιεί τον έλεγχο προγραμματισμού PLC, φιλική προς το χρήστη διεπαφή, εύκολη να λειτουργήσει και να πιάσει ρυθμίστε το μέγεθος πλέγματος χρησιμοποιώντας την οθόνη αφής LCD, όλες οι παράμετροι συγκόλλησης, σύνολο στοιχείων παραγωγής κατάλληλο και γρήγορο η ποικιλία της ποικιλίας πλέγματος συγκόλλησης, διευθετήσιμος έλεγχος μικροϋπολογιστών, μπορεί να τεθεί τις δωδεκάδες των διαφορετικών προδιαγραφών, το πλέγμα μπορεί να ρυθμιστεί μέσω των σχετικών συστατικών.
5. Το κάθετο καλώδιο που ισιώνει χωρίς πρόσθετη αποκατάσταση που κόβεται, βγαλμένος από το καλώδιο άμεσα στη μηχανή, μειώνει σε μεγάλο βαθμό τα κόστη εργασίας.
6. Τραβήξτε το αυτοκίνητο καροτσακιών χρησιμοποιώντας τον έλεγχο PLC η συσκευή δικτύων τραβήγματος που σερβο μηχανών, τραβά το μέγεθος δικτύων είναι περισσότερες τυποποιημένη και ακριβής.
7. Weir δομή απαλοιφής καλωδίων της νέας, αυτόματης περπατώντας απαλοιφής μηχανών, η κρόκη για να τοποθετήσει ακριβέστερο.
8. Ολόκληρο το σύνολο εξοπλισμού συγκόλλησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα από ένα άτομο, και δεν υπάρχει καμία τεχνική απαίτηση για τους εργαζομένους.
9. Μην χρησιμοποιήστε τα ηλεκτρόδια συγκόλλησης, αρχή συγκόλλησης ένωσης τρέχουσα, υψηλής συχνότητας συγκόλληση.

Στοιχεία επικοινωνίας
HEBEI DIAOZHUO WIRE MESH EQUIPMENT CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. candy lee

Τηλ.:: 86-137-8594-9391

Φαξ: 86-318-751-1066

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)